Hotel de Jonge Heertjes

Aalsmeer
Hotel de Jonge Heertjes İç Mekan
Hotel de Jonge Heertjes Yerinde Yemek
Hotel de Jonge Heertjes Yerinde Yemek
Hotel de Jonge Heertjes Yerinde Yemek
Hotel de Jonge Heertjes Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Hotel de Jonge Heertjes
Raadhuisplein 16 , Aalsmeer

Aalsmeer bölgesindeki Hotel de Jonge Heertjes konaklamanızda Aalsmeer Çiçek Mezatı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Dünya Ticaret Merkezi Schiphol Havaalanı ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Vondelpark ile 11,5 mi (18,6 km) ve Anne Frank Evi ile 13,9 mi (22,3 km) mesafede.

Otelin restoranı De Jonge Heertjes misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x