Hotel de France

La Tour-du-Pin
Hotel de France Genel
Hotel de France Genel
Hotel de France Genel
Hotel de France Öne Çıkan Resim
Hotel de France İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Hotel de France
12 avenue Alsace Lorraine , La Tour-du-Pin

La Tour-du-Pin bölgesindeki Hotel de France misafirlere Tisserand Dauphinois Müzesi ve Musee Gallo Romain d'Aoste ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Domaines des Fauves ile 12,3 km (7,6 mil) ve Virieu Şatosu ile 13,3 km (8,2 mil) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Sigara İçilmez, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x