Hôtel de France

Upper Normandy, Lillebonne
Hôtel de France Genel
Hôtel de France Genel
Hôtel de France Öne Çıkan Resim
Hôtel de France Kahvaltı
Hôtel de France Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
Hôtel de France
1B Rue de la République Upper Normandy, Lillebonne

Lillebonne bölgesindeki Hôtel de France misafirlere kırsal bölgede, Parc de la Sauvagette Eğlence Parkı ve Normandie Paintball Arenas Paintball Alanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Notre Dame Caudebec-en-Caux Bölge Kilisesi ile 15,6 km (9,7 mil) ve Victor Hugo Müzesi ile 16,6 km (10,3 mil) mesafede.

Otelin restoranı Restaurant Angus misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 19 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x