Hotel de Courtyard

Katmandu Vadisi, Bhaktapur
Hotel de Courtyard Öne Çıkan Resim
Hotel de Courtyard Dış Mekan
Hotel de Courtyard Dış Mekan
Hotel de Courtyard İç Mekan
Hotel de Courtyard İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Hotel de Courtyard
Kawachhen 5 Katmandu Vadisi, Bhaktapur

Bhaktapur bölgesindeki Hotel de Courtyard konaklamanızda, Taumadhi Meydanı ve Peacock Window (Tavus Kuşu Penceresi) yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Boudhanath ile 8,2 mi (13,1 km) ve Pashupatinath Tapınağı ile 9,3 mi (15 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

18 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x