Hôtel de Biencourt

Chateaux De La Loire, Azay-le-Rideau
Hôtel de Biencourt Genel
Hôtel de Biencourt Genel
Hôtel de Biencourt Öne Çıkan Resim
Hôtel de Biencourt Dış Mekan
Hôtel de Biencourt Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hôtel de Biencourt
7 Rue de Balzac Chateaux De La Loire, Azay-le-Rideau

Hôtel de Biencourt konaklamanızda Azay-le-Rideau bölgesinde, tarihi bölgede, Chateau Azay-Le-Rideau yakınında ve Goupillières Vadisi ile 4 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Chateau de l'Islette ile 2,7 km (1,7 mil) ve Maurice Dufresne Müzesi ile 5,9 km (3,7 mil) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 17 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda
Traditional
Traditional İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Cosy)
Traditional
Traditional Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x