Hotel das Termas Curia

Northern Portugal, Curia
Hotel das Termas Curia Genel
Hotel das Termas Curia Öne Çıkan Resim
Hotel das Termas Curia Dış Mekan
Hotel das Termas Curia Dış Mekan
Hotel das Termas Curia Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Hotel das Termas Curia
Termas da Curia Tamengos Northern Portugal, Curia

Hotel das Termas Curia misafirlere Anadia (Tamengos, Aguim e Óis do Bairro) bölgesinde, Curia Golf Club ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Jose Luciano de Castro Müzesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Bairrada Şarap Müzesi ile 2,7 mi (4,4 km) ve Mealhada Kent Parkı ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

105 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Açık tenis kortu, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Family
Family Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x