Hotel Danubia Gate

Batı Slovakya, Bratislava
Hotel Danubia Gate Genel
Hotel Danubia Gate Genel
Hotel Danubia Gate Öne Çıkan Resim
Hotel Danubia Gate Dış Mekan
Hotel Danubia Gate Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel Danubia Gate
Dunajska 26 Batı Slovakya, Bratislava

Hotel Danubia Gate size Bratislava merkezinde, Mavi Kilise ile 3 dakika yürüyüş ve Johann Nepomuk Hummel Müzesi ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Danube River ile 1,1 mi (1,7 km) ve Medicka Zahrada ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

29 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafilere otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bratislava bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 785 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x