Hotel Dania

Doğu Jutland, Silkeborg
Hotel Dania Genel
Hotel Dania Genel
Hotel Dania Genel
Hotel Dania Genel
Hotel Dania Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Hotel Dania
Torvet 5 Doğu Jutland, Silkeborg

Hotel Dania Silkeborg merkezinde, Silkeborg Müzesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Kağıt Müzesi ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Indelukket ile 2,7 km ve Jorn, Silkeborg Müzesi ile 2,8 km mesafede.

Brasserie Underhuset Hotel Dania misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 47 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Honeymoon Süit
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Tek Kişilik Oda (with Small Double Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x