Hotel Daisy Superior

Zwierzyniec
Hotel Daisy Superior Genel
Hotel Daisy Superior Genel
Hotel Daisy Superior Genel
Hotel Daisy Superior Öne Çıkan Resim
Hotel Daisy Superior Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Daisy Superior
Morelowa 26A , Zwierzyniec

Hotel Daisy Superior misafirlere Krakow (Zwierzyniec) bölgesinde, Panienskie Skaly ve Krakow Zooloji Bahçeleri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Main Market Square ile 4,3 mi (6,9 km) ve Wawel Şatosu ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Hotel Daisy Superior misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

16 odada DVD oynatıcı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için kapalı havuz, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x