Hotel D Suites DXr

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel D Suites DXr Öne Çıkan Resim
Hotel D Suites DXr Dış Mekan
Hotel D Suites DXr İç Mekan
Hotel D Suites DXr İç Mekan
Hotel D Suites DXr İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Hotel D Suites DXr
3311-14, D.B Gupta Road, Paharganj Delhi Merkez, Yeni Delhi

Hotel D Suites DXr misafirlere Yeni Delhi merkezinde, Gole Pazarı ve Laxminarayan Tapınağı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Cuma Mescidi ile 1,6 mi (2,6 km) ve Hindistan Kapısı ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Üç Kişilik Oda, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x