Hotel d'Anjou

Anjou, Angers
Hotel d'Anjou Genel
Hotel d'Anjou Dış Mekan
Hotel d'Anjou Dış Mekan
Hotel d'Anjou İç Mekan
Hotel d'Anjou İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Hotel d'Anjou
1 Boulevard Marechal Foch Anjou, Angers

Hotel d'Anjou misafirlere Angers merkezinde, Loire Vadisi yakınında ve Place du Ralliement ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Belediye Tiyatrosu ile 0,4 mi (0,6 km) ve Collegiale Saint-Martin ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 53 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Angers bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2152 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Classic
Classic Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x