Hotel Crown Himalayas

Gandaki Zone, Pokhara
Hotel Crown Himalayas Genel
Hotel Crown Himalayas Genel
Hotel Crown Himalayas Genel
Hotel Crown Himalayas Genel
Hotel Crown Himalayas Genel
Image More +42 fotoğraf
Hotel Crown Himalayas
Peaceful Marga Lakeside Gandaki Zone, Pokhara

Pokhara bölgesindeki Hotel Crown Himalayas misafirlere Phewa Lake ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Barahi Tapınağı ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Pokhara Uluslararası Dağ Müzesi ile 3,7 km (2,3 mil) ve Devi Şelalesi ile 3,7 km (2,3 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 38 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Room
Süit
Room
Deluxe Süit, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x