Hôtel Cristol

Provence (bölge), Avignon
Hôtel Cristol Genel
Hôtel Cristol Öne Çıkan Resim
Hôtel Cristol Dış Mekan
Hôtel Cristol Dış Mekan
Hôtel Cristol Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hôtel Cristol
204 che de la Cristole RN 7 Rue du bon vent Provence (bölge), Avignon

Hôtel Cristol misafirlere Avignon merkezinde, Epicurium ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve City Walls ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Palais des Papes ile 4,5 mi (7,2 km) ve Chateau de Fargues ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 43 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x