Hotel Courmayeur

Courmayeur City Center, Italian Alps
Hotel Courmayeur Genel
Hotel Courmayeur Genel
Hotel Courmayeur Öne Çıkan Resim
Hotel Courmayeur Dış Mekan
Hotel Courmayeur Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Courmayeur
Via Roma 158 Courmayeur City Center, Italian Alps

Hotel Courmayeur size Courmayeur merkezinde, Ski In ile 5 dakika yürüyüş ve Courmayeur Teleferiği ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mont Blanc ile 7,1 mi (11,4 km) ve Pre-Saint-Didier Spa ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 35 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x