Hotel Costa Verde

Rimini Coast, Milano Marittima
Hotel Costa Verde Genel
Hotel Costa Verde Genel
Hotel Costa Verde Öne Çıkan Resim
Hotel Costa Verde Dış Mekan
Hotel Costa Verde Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Costa Verde
Viale Anello del Pino 13 Rimini Coast, Milano Marittima

Cervia bölgesindeki Hotel Costa Verde misafirlere plaj yakınında, Papeete Plajı ile Pineta di Cervia - Milano Marittima 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mirabilandia ile 6,9 mi (11 km) ve Sala Giochi Hippy ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda Hotel Costa Verde misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 54 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, Balkon
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x