Hotel Costa del Sol

Caribbean Lowlands, Cartagena
Hotel Costa del Sol Öne Çıkan Resim
Hotel Costa del Sol Dış Mekan
Hotel Costa del Sol Dış Mekan
Hotel Costa del Sol Dış Mekan
Hotel Costa del Sol Yerinde Yemek
Image More +55 fotoğraf
Hotel Costa del Sol
Bocagrande Crra 1a No.9 18, Novena esq. Caribbean Lowlands, Cartagena

Hotel Costa del Sol misafirlere Cartagena (Bocagrande) bölgesinde, Bocagrande Plajı yakınında ve Plaza Bocagrande Ticaret Merkezi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Ayala Center ile 1,6 mi (2,6 km) ve Cartagena de Indias Kongre Merkezi ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

El Alicante yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

250 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x