Hotel Costa Balena

Litoral De São Paulo, Guaruja
Hotel Costa Balena Genel
Hotel Costa Balena Öne Çıkan Resim
Hotel Costa Balena Dış Mekan
Hotel Costa Balena İç Mekan
Hotel Costa Balena İç Mekan
Image More +139 fotoğraf
Hotel Costa Balena
Av Veraneio, 154 (Par. a Avenida Atlântica) Enseada Litoral De São Paulo, Guaruja

Hotel Costa Balena misafirlere Guaruja (Enseada) bölgesinde, Enseada Beach yakınında ve Acqua Mundo Akvaryumu ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Santos Limanı ile 5,7 mi (9,2 km) ve Enseada El Sanatları Pazarı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Brezilya mutfağı sevenler için Bar na piscina ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Guaruja bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Triplo
Triplo Luxo sem varanda (1o Andar)
Room
Suite Luxo Casal (Terreo)
Room
Triplo Luxo (Terreo)
Room
Suite Standard Casal (1o Andar)
Room
Triplo Standard (1o Andar)
Room
Quadruplo Luxo (1o Andar)
Room
Suite sem Varanda (1o Andar)
Room
Suite Luxo Casal (1o Andar)
Room
Quarto Luxo Premium (1o Andar)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x