Hotel cortaccia sanvitale

Motor Valley, Sala Baganza
Hotel cortaccia sanvitale Genel
Hotel cortaccia sanvitale Genel
Hotel cortaccia sanvitale Öne Çıkan Resim
Hotel cortaccia sanvitale Dış Mekan
Hotel cortaccia sanvitale Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel cortaccia sanvitale
Piazza Gramsci 4 Motor Valley, Sala Baganza

Hotel cortaccia sanvitale konaklamanızda Sala Baganza bölgesinde, Torrechiara Kalesi ile 13 km (8,1 mi) ve Parma Hastanesi ile 15,4 km (9,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu küçük otel Parma Üniversitesi ile 15,7 km (9,7 mi) ve Teatro Regio di Parma ile 15,8 km (9,8 mi) mesafede.

Küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Camera
Camera quadrupla (Suite 7 nani)
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x