Hotel CORONA Lourdes

Lourdes
Hotel CORONA Lourdes Genel
Hotel CORONA Lourdes Genel
Hotel CORONA Lourdes Öne Çıkan Resim
Hotel CORONA Lourdes Dış Mekan
Hotel CORONA Lourdes Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hotel CORONA Lourdes
4 Rue du Calvaire , Lourdes

Hotel CORONA Lourdes misafirlere Lourdes bölgesinde, havaalanı yakınında, Porte St-Joseph ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve St. Pius X Bazilikası ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Tespih Çeken Hz. Meryem Bazilikası ile 0,9 mi (1,5 km) ve Notre-Dame de L'Immaculée Conception Katedrali ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Fransız mutfağı alanında uzman olan Hotel corona yemek servisi için ideal, bu oda ve kahvaltı sunan otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 68 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bitişik şaraphane gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Classic
Classic Dört Kişilik Oda
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Classic
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x