Hotel Córdoba Center

Batı Endülüs, Cordoba
Hotel Córdoba Center Genel
Hotel Córdoba Center Genel
Hotel Córdoba Center Genel
Hotel Córdoba Center Genel
Hotel Córdoba Center Genel
Image More +64 fotoğraf
Hotel Córdoba Center
Avenida de la Libertad, 4 Batı Endülüs, Cordoba

Hotel Córdoba Center misafirlere Córdoba merkezinde, Zona Vial Norte yakınında ve Malmuerta Kulesi ile yürüyerek 9 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kurtuba Camii ile 1,7 mi (2,7 km) ve Palacio de la Merced Sarayı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Al Zagal restoranı ideal, bu restoran Akdeniz mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 208 oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Córdoba bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3552 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (with Extra bed)
Junior
Junior Süit
Junior
Junior Süit (with extra bed)
Junior
Junior Süit (Single Use)
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Grand
Grand Süit, Sıcak Su Havuzu (Jacuzzi)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (With Extra Bed Child)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x