Hotel Coolidge

Orta New Hampshire, Hartford
Hotel Coolidge Genel
Hotel Coolidge Öne Çıkan Resim
Hotel Coolidge Dış Mekan
Hotel Coolidge Dış Mekan
Hotel Coolidge Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Hotel Coolidge
39 South Main Street Orta New Hampshire, Hartford

Hotel Coolidge konaklamanızda White River Junction merkezinde, Connecticut River ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Upper Valley Aquatic Center ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Lebanon Opera House ile 7,2 km (4,5 mil) ve King Arthur Flour ile 7,7 km (4,8 mil) mesafede.

Öğle yemeği için River Nutrition Smoothies ideal, bu restoranı Amerika mutfağı alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere banket salonu ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. White River Junction bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 22 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Senior
Senior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x