Hotel Convento de São Paulo

Redondo
Hotel Convento de São Paulo Genel
Hotel Convento de São Paulo Genel
Hotel Convento de São Paulo Öne Çıkan Resim
Hotel Convento de São Paulo Dış Mekan
Hotel Convento de São Paulo Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Convento de São Paulo
Aldeia Da Serra , Redondo

Redondo bölgesindeki Hotel Convento de São Paulo konaklamanızda, Torre das Tres Coroas ve Capela de Santa Isabel ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Royal Palace & Torre das Três Coroas ile 10,8 mi (17,3 km) ve Castelo da Rainha Santa Isabel ile 10,8 mi (17,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için O Ermita restoranı ideal, bu restoran bölgesel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 41 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ek Bina (Cruzeiro (outside the Main Building))
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Sao Paulo (Not in the old cells))
Room
Süit, Ek Bina (Fonte (outside the Main Building))

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x