Hotel Continental Wellness & Spa

Güney Garda Gölü, Italian Alps
Hotel Continental Wellness & Spa Genel
Hotel Continental Wellness & Spa Genel
Hotel Continental Wellness & Spa Genel
Hotel Continental Wellness & Spa Öne Çıkan Resim
Hotel Continental Wellness & Spa Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Continental Wellness & Spa
Via Punta Staffalo, 7/9 Güney Garda Gölü, Italian Alps

Hotel Continental Wellness & Spa misafirlere Sirmione merkezinde, Center Aquaria Spa ve Sağlık Kulübü yakınında ve Santa Maria della Neve Kilisesi ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Gardaland ile 12,4 mi (20 km) ve Scaliger Kalesi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 54 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna ve sezonluk açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Süit, Balkon, Havuz Manzaralı
Family
Family Süit, Balkon, Kısmi Göl Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Junior Süit, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Junior Süit, Balkon, Bahçe Manzaralı (4 people)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Kısmi Göl Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x