Hotel Confort Plaza & Suite

Culiacan
Hotel Confort Plaza & Suite Öne Çıkan Resim
Hotel Confort Plaza & Suite Dış Mekan
Hotel Confort Plaza & Suite Banyo Tipleri
Hotel Confort Plaza & Suite Banyo Tipleri
Hotel Confort Plaza & Suite Banyo Tipleri
Image More +28 fotoğraf
Hotel Confort Plaza & Suite
Blvd. Francisco I. Madero 935 ote , Culiacan

Culiacan bölgesindeki Hotel Confort Plaza & Suite konaklamanızda, Belediye Sarayı ve Sinaloa Sanat Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Culiacan Hayvanat Bahçesi ile 1 mi (1,6 km) ve Tomateros Stadium ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimiz ısıtmalı zemin bulunan 32 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve su kaydırağı dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x