Hotel Confort Bogotá

Engativa
Hotel Confort Bogotá Genel
Hotel Confort Bogotá Genel
Hotel Confort Bogotá Dış Mekan
Hotel Confort Bogotá Dış Mekan
Hotel Confort Bogotá Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hotel Confort Bogotá
Carrera 70C, 48A-51 , Engativa

Hotel Confort Bogotá misafirlere Bogotá (Engativa) bölgesinde, Calle 26 ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Bogota Botanik Bahçesi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Bogotá ABD Elçiliği ile 3,3 mi (5,3 km) ve Park 93 ile 6,7 mi (10,8 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x