Hotel Concorde

Peninsula
Hotel Concorde Genel
Hotel Concorde Genel
Hotel Concorde Genel
Hotel Concorde Genel
Hotel Concorde Genel
Image More +71 fotoğraf
Hotel Concorde
La Salina 717 , Peninsula

Hotel Concorde misafirlere Punta del Este bölgesinde, plaj yakınında, Gorlero Meydanı ile Playa de los Ingleses Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Candelaria Kilisesi ile 0,2 mi (0,3 km) ve Calle 20 Bulvarı Alışveriş Bölgesi ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Hotel Concorde misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Süit
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x