Hotel Columbano

Northern Portugal, Peso da Regua
Hotel Columbano Genel
Hotel Columbano Genel
Hotel Columbano Genel
Hotel Columbano Genel
Hotel Columbano Öne Çıkan Resim
Image More +52 fotoğraf
Hotel Columbano
Avenida Sacadura Cabral Godim Northern Portugal, Peso da Regua

Hotel Columbano misafirlere Peso da Regua (Peso da Régua e Godim) bölgesinde, Duoro River ve Alameda dos Capitaes Parkı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Solar do Vinho do Porto ile 0,8 mi (1,3 km) ve Museu do Douro ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

55 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x