Hotel Colosseo Tirana

Central Albania, Tiran
Hotel Colosseo Tirana Genel
Hotel Colosseo Tirana Genel
Hotel Colosseo Tirana Genel
Hotel Colosseo Tirana Genel
Hotel Colosseo Tirana Genel
Image More +55 fotoğraf
Hotel Colosseo Tirana
Rruga e Durrësit Sheshi Adem Jashari Central Albania, Tiran

Hotel Colosseo Tirana size Tiran merkezinde, Martyrs' Cemetery ile 5 dakika yürüyüş ve Catholic Church of St. Marie ile 9 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Savunma Bakanlığı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Arnavutluk Ulusal Bankası ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 45 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Balkon, Park Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Park Manzaralı
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, Park Manzaralı, Kule
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x