Hotel Colonna

North Adriatic Coast, Jesolo
Hotel Colonna Genel
Hotel Colonna Genel
Hotel Colonna Öne Çıkan Resim
Hotel Colonna Dış Mekan
Hotel Colonna Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel Colonna
Piazza Aurora 28 North Adriatic Coast, Jesolo

Hotel Colonna konaklamanızda Jesolo merkezinde, Piazza Mazzini ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde ve Adventure Golf ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Jesolo, Caribe Bay Tema Parkı ile 0,9 km (0,6 mi) ve Tropicarium Parkı ile 2,4 km (1,5 mi) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Twister bar/oturma salonu İtalyan mutfağı alanında uzman, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 plaj barı ideal.

Misafirler için 29 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x