Hotel COCOMO

Seul
Hotel COCOMO Öne Çıkan Resim
Hotel COCOMO Dış Mekan
Hotel COCOMO Dış Mekan
Hotel COCOMO İç Mekan
Hotel COCOMO İç Mekan
Image More +21 fotoğraf
Hotel COCOMO
20, Saemal-ro, Guro-gu , Seul

Seul (Guro) bölgesindeki Hotel COCOMO misafirlere Tiovivo Shindorim Store ve D-Cube City İş, Alışveriş ve Eğlence Merkezi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Gocheok Sky Dome ile 2,2 km (1,4 mil) ve Dongyang Bowlingjang ile 2,5 km (1,5 mil) mesafede.

진사향, Hotel COCOMO misafirlerine yemek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 47 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (King)
Room
Family Dubleks, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras, Asma Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x