Hôtel Club Vacances Bleues Le Balmoral

Nice Semti, Menton
Hôtel Club Vacances Bleues Le Balmoral Genel
Hôtel Club Vacances Bleues Le Balmoral Genel
Hôtel Club Vacances Bleues Le Balmoral Öne Çıkan Resim
Hôtel Club Vacances Bleues Le Balmoral Dış Mekan
Hôtel Club Vacances Bleues Le Balmoral Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hôtel Club Vacances Bleues Le Balmoral
38 bis, avenue Félix Faure Nice Semti, Menton

Hôtel Club Vacances Bleues Le Balmoral misafirlere Menton merkezinde, Jardin de la Serre de la Madone ve Jardin de la Villa Maria Serena ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Monte Carlo Formula 1 Parkuru ile 7,1 mi (11,5 km) ve Casino Monte Carlo ile 7,9 mi (12,8 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için L'horizon ideal; otelin restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 69 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Privilege)
Tek
Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x