Hotel Club Trio

Ostrava Şehir Merkezi, Ostrava
Hotel Club Trio Öne Çıkan Resim
Hotel Club Trio Dış Mekan
Hotel Club Trio Dış Mekan
Hotel Club Trio İç Mekan
Hotel Club Trio İç Mekan
Image More +79 fotoğraf
Hotel Club Trio
10 Pobialova Ostrava Şehir Merkezi, Ostrava

Hotel Club Trio misafirlere Ostrava (Ostrava Kent Merkezi) bölgesinde, Ostrava Museum ve Michal Colliery ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Milos Sykora Memorial ile 0,7 mi (1,2 km) ve Antonin Dvorak Theater ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

14 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Attic)
Süit
Süit ( 3 Guests)
Süit,
Süit, 3 Yatak Odası
Room
Süit, 1 Yatak Odası (2 Guests)
Room
Süit, 1 Yatak Odası (4 Guests)
Room
Süit (Grand)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x