Hôtel Club mmv Les Mélèzes Arc 2000

Northern Alps, Arc-2000
Hôtel Club mmv Les Mélèzes Arc 2000 Genel
Hôtel Club mmv Les Mélèzes Arc 2000 Genel
Hôtel Club mmv Les Mélèzes Arc 2000 Genel
Hôtel Club mmv Les Mélèzes Arc 2000 Genel
Hôtel Club mmv Les Mélèzes Arc 2000 Genel
Image More +42 fotoğraf
Hôtel Club mmv Les Mélèzes Arc 2000
Arc 2000 Northern Alps, Arc-2000

Hôtel Club mmv Les Mélèzes Arc 2000 misafirlere Bourg-Saint-Maurice bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Peisey-Vallandry Kayak Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Saint Jacques Kayak Teleferiği ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Les Arcs ile 0,9 mi (1,5 km) ve La Rosiere Espace San Bernardo Kayak Merkezi ile 19,9 mi (32,1 km) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 142 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu resort otelde ayrıca 2 spa küveti sunulmaktadır. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x