Hotel Classic

Doğu Ukrayna, Kharkiv
Hotel Classic Öne Çıkan Resim
Hotel Classic Dış Mekan
Hotel Classic İç Mekan
Hotel Classic İç Mekan
Hotel Classic İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Hotel Classic
Mystetstv Street, 14 Doğu Ukrayna, Kharkiv

Hotel Classic misafirlere Kharkiv merkezinde, Kharkiv Art Museum ve Kharkiv Municipal Gallery ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Victory Square (Zafer Meydanı) ile 0,7 mi (1,2 km) ve Shevchenko Parkı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Süit, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x