Hotel Class Colonial

Santo Domingo
Hotel Class Colonial Genel
Hotel Class Colonial Öne Çıkan Resim
Hotel Class Colonial Dış Mekan
Hotel Class Colonial Dış Mekan
Hotel Class Colonial Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Hotel Class Colonial
464 Calle El Conde , Santo Domingo

Santo Domingo (Zona Colonial) bölgesindeki Hotel Class Colonial misafirlere Iglesia de Nuestra Señora de las Mercedes ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Colon Parkı ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Santo Domingo Katedrali ile 1,1 km (0,7 mil) ve Alcazar de Colon ile 1,4 km (0,9 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için otelden tren istasyonuna ücretsiz servis 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Traditional
Traditional Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
City Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x