Hotel City Square by KeyMagics

Ratanada
Hotel City Square by KeyMagics Öne Çıkan Resim
Hotel City Square by KeyMagics Dış Mekan
Hotel City Square by KeyMagics İç Mekan
Hotel City Square by KeyMagics Kahvaltı
Hotel City Square by KeyMagics Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Hotel City Square by KeyMagics
Station Road, N K Sanghi Circle , Ratanada

Hotel City Square by KeyMagics misafirlere Jodhpur merkezinde, Station Road ve Shiv Tapınağı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mochi Bazaar ile 0,6 mi (1 km) ve Raj Ranchhodji Tapınağı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

City Square - Rooftop misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı Hint mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x