Hotel City Palace

Nashik
Hotel City Palace Genel
Hotel City Palace Öne Çıkan Resim
Hotel City Palace Dış Mekan
Hotel City Palace Dış Mekan
Hotel City Palace İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel City Palace
Old Agra Road, near Old CBS , Nashik

Hotel City Palace konaklamanızda Nashik merkezinde, Pandavleni Caves ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde ve Ratangad Fort ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Swami Samarth Ashram ile 1,3 km (0,8 mil) ve Kalaram Tapınağı ile 2 km (1,2 mil) mesafede.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Nashik bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3000 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x