Hotel City Maribor

Podravje Wine Region, Maribor Center
Hotel City Maribor Genel
Hotel City Maribor Genel
Hotel City Maribor Genel
Hotel City Maribor Genel
Hotel City Maribor Öne Çıkan Resim
Image More +46 fotoğraf
Hotel City Maribor
Ulica Kneza Koclja 22 Podravje Wine Region, Maribor Center

Hotel City Maribor misafirlere Maribor merkezinde, Pannonia (bölge) yakınında ve Tower Photo Gallery ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Synagogue ile 0,2 mi (0,3 km) ve Water Tower ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Yemek servisi için Restaurant Terasa ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 78 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda bide ve saç kurutma makinesi vardır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretli) servisi kullanarak kumarhaneye veya alışveriş merkezine hemen ulaşın.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Süit
Süit (Single Use)
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda (Superior)
Room
Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Single Use)
Room
Romantic Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x