Hotel City Express Santander Parayas

Costa Verde, Santander
Hotel City Express Santander Parayas Genel
Hotel City Express Santander Parayas Dış Mekan
Hotel City Express Santander Parayas Kahvaltı
Hotel City Express Santander Parayas Kahvaltı
Hotel City Express Santander Parayas Kahvaltı
Image More +9 fotoğraf
Hotel City Express Santander Parayas
Abilio Garcia Baron, 1 Costa Verde, Santander

Hotel City Express Santander Parayas misafirlere Santander bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Plaza Méjico Meydanı ve Marqués de Valdecilla Üniversite Hastanesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cabarceno Doğa Parkı ile 8,6 mi (13,9 km) ve Santander Feribot İskelesi ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 103 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x