Hotel City

Ponente Riviera, Cairo Montenotte
Hotel City Genel
Hotel City Genel
Hotel City Genel
Hotel City Genel
Hotel City Genel
Image More +23 fotoğraf
Hotel City
Via Brigate Partigiane 5m Ponente Riviera, Cairo Montenotte

Cairo Montenotte bölgesindeki Hotel City konaklamanızda Cairo Montenotte Kalesi Harabeleri ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Funivie Savona - San Giuseppe di Cairo ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Savona Limanı ile 14,3 mi (23 km) ve Adelasia Parkı ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Hotel City misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimiz için emanet kasası bulunmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Cairo Montenotte bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x