Hotel Cingov

Doğu Slovakya, Smizany
Hotel Cingov Genel
Hotel Cingov Genel
Hotel Cingov Öne Çıkan Resim
Hotel Cingov Yerinde Yemek
Hotel Cingov Banyo Tipleri
Image More +8 fotoğraf
Hotel Cingov
Cingov tour, spol. s r.o. Doğu Slovakya, Smizany

Hotel Cingov misafirlere Smizany bölgesinde, milli parkta ve Cage of Shame ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Nám Majstra Pavla ile 9,8 mi (15,7 km) ve Church of Mariánska Hora ile 9,8 mi (15,7 km) mesafede.

Restoranda Hotel Cingov misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 20 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 35 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Smizany bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Balkon
Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x