Hôtel Cigoland

Alsace, Kintzheim
Hôtel Cigoland Genel
Hôtel Cigoland Genel
Hôtel Cigoland Genel
Hôtel Cigoland Genel
Hôtel Cigoland Genel
Image More +28 fotoğraf
Hôtel Cigoland
Route de Selestat Alsace, Kintzheim

Kintzheim bölgesindeki Hôtel Cigoland misafirlere bölge parkında, Cigoland ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Ortenbourg Castle ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Sainte Foy Kilisesi ile 5,5 km (3,4 mil) ve Saint Georges Kilisesi ile 5,5 km (3,4 mil) mesafede.

Hôtel Cigoland misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Kintzheim bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (1 or 2 pax)
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x