Hotel Ciao

North Adriatic Coast, Lignano Sabbiadoro
Hotel Ciao Genel
Hotel Ciao Genel
Hotel Ciao Genel
Hotel Ciao Genel
Hotel Ciao Genel
Image More +33 fotoğraf
Hotel Ciao
Via Carinzia 1/c North Adriatic Coast, Lignano Sabbiadoro

Hotel Ciao misafirlere Lignano Sabbiadoro bölgesinde, plaj yakınında, Parco Junior ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Lignano Sabbiadoro Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bibione Plajı ile 9,4 mi (15,2 km) ve Tennismo Lignano Tenis Kulübü ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x