Hotel Christina

Hanya
Hotel Christina Genel
Hotel Christina Genel
Hotel Christina Genel
Hotel Christina Genel
Hotel Christina Genel
Image More +73 fotoğraf
Hotel Christina
114 Selinou Street , Hanya

Hotel Christina misafirlere Hanya (Hanya) bölgesinde, Nea Chora Plajı yakınında ve Hanya Belediye Sanat Galerisi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Agia Marinası Plajı ile 6 mi (9,6 km) ve Eski Venedik Limanı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Stüdyo, Deniz Manzaralı, Zemin Kat
Apartment
Apartment Classic
Luxury
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası, Ek Bina
Standard
Standard Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x