Hotel Chitra Park

Tiruchendur
Hotel Chitra Park Öne Çıkan Resim
Hotel Chitra Park Dış Mekan
Hotel Chitra Park Dış Mekan
Hotel Chitra Park Dış Mekan
Hotel Chitra Park İç Mekan
Image More +10 fotoğraf
Hotel Chitra Park
367, Travaller Bangalow Road , Tiruchendur

Tiruchendur bölgesindeki Hotel Chitra Park konaklamanızda, Thiruchendur Murugan Tapınağı ile 4 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Lord Subramanya Temple ile 15,1 mi (24,3 km) ve Courtallam Falls ile 21,9 mi (35,3 km) mesafede.

Küçük otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 55 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Royal Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x