Hotel Chery

Rimini Coast, Milano Marittima
Hotel Chery Genel
Hotel Chery Genel
Hotel Chery Genel
Hotel Chery Genel
Hotel Chery Öne Çıkan Resim
Image More +34 fotoğraf
Hotel Chery
Via IX Traversa 13 Rimini Coast, Milano Marittima

Cervia bölgesindeki Hotel Chery konaklamanızda, Pineta di Cervia - Milano Marittima ve Papeete Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mirabilandia ile 7,6 mi (12,2 km) ve Sala Giochi Hippy ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Economy Üç Kişilik Oda
Room
Economy Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x