Hotel Chanchal Deluxe

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Hotel Chanchal Deluxe Öne Çıkan Resim
Hotel Chanchal Deluxe İç Mekan
Hotel Chanchal Deluxe İç Mekan
Hotel Chanchal Deluxe Yerinde Yemek
Hotel Chanchal Deluxe Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Hotel Chanchal Deluxe
8575 Arakashan Road Behind Shiela Cinema Pahar Gun Delhi Merkez, Yeni Delhi

Hotel Chanchal Deluxe misafirlere Yeni Delhi merkezinde, Gole Pazarı ve Kasturba Gandhi Marg ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Cuma Mescidi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Chandni Chowk ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler 54 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x