Hotel Centro

Puerto Princesa
Hotel Centro Genel
Hotel Centro Genel
Hotel Centro Genel
Hotel Centro Genel
Hotel Centro Genel
Image More +69 fotoğraf
Hotel Centro
San Pedro National Highway , Puerto Princesa

Hotel Centro misafirlere Puerto Princesa merkezinde, Robinsons Place Palawan ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve SM City Puerto Princesa Alışveriş Merkezi ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel NCCC Mall Palawan Alışveriş Merkezi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Mendoza Parkı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Expressions Cafe ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 111 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x