Hotel Central Loft

Kuzey Düzlükleri, La Fortuna
Hotel Central Loft Öne Çıkan Resim
Hotel Central Loft Dış Mekan
Hotel Central Loft Dış Mekan
Hotel Central Loft Dış Mekan
Hotel Central Loft Dış Mekan
Image More +12 fotoğraf
Hotel Central Loft
100 Metros Al Oeste Del Parque San Carlos Kuzey Düzlükleri, La Fortuna

Hotel Central Loft konaklamanızda La Fortuna merkezinde, Baldi Sıcak Su Kaplıcaları ve Ecotermales Fortuna ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel La Fortuna Şelalesi ile 5,8 km (3,6 mi) mesafede.

Restoranda Hotel Central Loft misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x