Hotel Celebration Gardens

Yeni Delhi
Hotel Celebration Gardens Genel
Hotel Celebration Gardens Genel
Hotel Celebration Gardens Öne Çıkan Resim
Hotel Celebration Gardens Dış Mekan
Hotel Celebration Gardens Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Celebration Gardens
Celebration Gardens, NH-8, Mahipalpur Adjacent to Shiv Murti , Yeni Delhi

Yeni Delhi bölgesindeki Hotel Celebration Gardens konaklamanızda, Fun 'n' Food Village Eğlence ve Su Parkı ve DLF Phase II ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Hindistan Kapısı ile 13,1 mi (21,1 km) ve Cuma Mescidi ile 15,2 mi (24,5 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

18 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Premium Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x